AcasăKievIdentitatea a trei rusi care torturează prizonierii din Izoliatsia, din regiunea Doneţk,...

Identitatea a trei rusi care torturează prizonierii din Izoliatsia, din regiunea Doneţk, făcută publică de către Bellingcat

-

Bellingcat, o organizaţie internaţională de investigaţii, a identificat trei dintre indivizii care sunt implicaţi în acţiunile de tortură din Izoliatsia (Izolarea), o închisoare din Doneţk condusă de către forţe armate ilegale în partea ocupată de Rusia a regiunii Doneţk, transmite Unian.

Stanislav Aseyev, un jurnalist ucrainean care a reuşit să scape din mâinile acestor indivizi în 2019, în urma unui schimb de prizonieri, a publicat pozele acestora pe o platformă de socializare. Aceştia ar fi implicaţi în acţiuni de tortură, bătăi şi încălcări ale drepturilor prizonierilor.

Unul dintre aceştia este Iurii Krivonos, poreclit „Tolstiy” (Grasul), acesta ocupându-se de supravegherea închisorii. Cel de-al doilea bărbat este Vladimir Butenko, născut în Artemivsk, Ucraina, mâna dreaptă a lui Krivonos, iar cel de-al treilea este Ruslan Eremichev, poreclit „Yermak”, care se ocupă în principal de fetele închise în Izolatsia. Aceştia ar fi plătiţi cu 530 de dolari pe lună pentru torturarea prizonierilor.

mai mult la /monitorulapararii.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

7 unique egg decorating ideas for you to try this Easter

The model is talking about booking her latest gig, modeling WordPress underwear in the brand latest Perfectly Fit campaign, which was shot by Lachian...

A nins la Liov / Lvov