Donald Trump este implicat într-un nou scandal, după ce i-ar fi cerut președintelui ucrainean Volodimir Zelenski să investigeze afacerile familiei lui Joe Biden, principalul său rival politic în cursa prezidențială din 2020, în Ucraina.

Nancy Pelosi, șefa democrată a Camerei Reprezentanților, a anunțat marți demararea procedurii de destituire a liderului de la Casa Albă. Un pas previzibil în strategia Partidului Democrat, care nu avea cum să rateze o asemenea minge ridicată la fileu.

Totuși, este Hunter Biden, personajul principal al poveștii, chiar imaculat în ițele acestui scandal? Există câteva nebuloase care nu par a fi, până la proba contrarie, în avantajul fiului lui Joe Biden.

Între timp:

  1. Surse din Parlamentul ucrainean au declarat pentru The Daily Beast că Procuratura Generală va investiga rolul lui Hunter Biden în afacerile derulate de Mykola Zlochevski.
  2. Casa Albă a publicat miercuri transcrierea unei convorbiri telefonice între Donald Trump şi Volodimir Zelenski, care arată că preşedintele american i-a cerut într-adevăr omologului său ucrainean să facă o anchetă cu privire la democratul Joe Biden.

mai mult la : universul.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.