Președintele 🇺🇦 Ucrainei, Volodimir Zelenski, a convocat, miercuri, o reuniune de urgenţă cu participarea responsabililor de securitate a statului, după ce patru militari ucraineni au fost ucişi, marţi, în urma unor atacuri lansate de separatiştii din Donbas.

La reuniunea respectivă participă preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, șeful Statului Major General al Ucrainei, Ruslan Homceak, reprezentanți ai departamentelor cheie din Forțelor Armate Ucrainene şi secretarul Consiliului Național de Securitate și Apărare al Ucrainei, Oleksandr Daniliuk.

Amintim că patru soldați ucraineni au murit, marţi, în urma atacurilor lansate de forţele ruse de ocupaţie din Donbas, potrivit Ministerului Apărării de la Kiev. Instituţia precizează că, în noaptea de luni spre marţi, începând cu 00:45, rebelii au executat foc timp de o oră spre localitatea Bohdanivka din regiunea Doneţk, unde se află o unitate a armatei ucrainene. „Marţi dimineaţă, la ora 10:20, invadatorii ruși au început să ne atace în apropiere de localitatea Pavlopol.

mai mult la 🇺🇦 radiochisinau.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.